Nerver og en avlang gjenstand

Kroppen hans er melk innkapslet av gjennomsiktig stoff. Melken skvulper omkring hvite stammer og greiner. På framsiden av hodet hans ligger to hvite kuler, hvert med en liten svart sirkel fylt med svart, hvori det ligger en liten blå sirkel fylt med blått. Sammen med to små hull et par centimeter nedenfor - som utvider seg og trekker seg sammen hele tiden - og et større hull omtrent en centimeter nedenfor dem igjen, utgjør kulene et oppspilt ansikt. Ansiktet hans skjelver. Det pipler melk fra ansiktet hans og melken faller dråpevis ned på klærne hans eller på bakken. 

Han løfter hånden til en lomme på brystet hans. Fingrene løfter en klaff av blå dongeri og drar opp en liten eske. Tommelen skyver opp lokket på toppen av den lille esken. Han stikker pekefingeren ned i esken. Snart stikker en avlang gjenstand opp fra esken. Han løfter esken med gjenstanden til ansiktet og det største hullet - munnen - griper gjenstanden. Hånden bukserer esken ned i lommen igjen. Den forsvinner ned i en lomme i hoftehøyde og drar opp en bred rektangulær gjenstand. Tommelen skyver opp lokket på den brede rektangulære gjenstanden og snurrer på et hjul som yter motstand. En flamme skyter opp fra gjenstanden. Hånden løfter gjenstanden opp til den avlange gjenstanden som stikker ut av munnen hans. 

Røyk velter ut av munnen hans.

Den avlange gjenstanden befinner seg mellom to av fingrene på den ene hånden hans. Bare unntaksvis befinner den seg i munnen hans.

Han beveger munnen sin uten stans. Luften omkring ham beveger seg. Ører i nærheten registrerer luftens bevegelser. Han snakker med seg selv. 

En dame og en mann kommer forbi. De ser på ham. Han ser tilbake på dem og klør seg under en av kulene i ansiktet. 

- Det er nerver! Hva angår det dere? 

De snur hodene sine og ser tilbake på ham. Han kaster den avlange gjenstanden på bakken og tråkker på den. 

Subscribe to Calvin Krogh

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe