Årsak og virkning

Fordi hendelsene sammenfalt i tid, sa man at de sto i et årsaksmessig forhold til hverandre.

Blodet som rant fra den høyre pekefingeren til Hector, rant fordi huden som omsluttet fingertuppen sprakk rett før blodet begynte å renne. Huden sprakk fordi Hector spilte gitar da den sprakk. Hector sluttet å spille fordi huden sprakk.

Werner kom ut av grooven fordi Hector sluttet å spille gitar. Tristan sparket trommesettet overende og angrep Werner fordi Werner kom ut av grooven. Publikum tok mobiltelefonene sine opp fra lommene og filmet forestillingen selv om det ikke var lov, fordi Tristan julte opp Werner.

Vaktmannskapene somlet med å komme Werner til unnsetning fordi publikum filmet forestillingen. Vaktmannskapene lot publikum være og kom Werner til unnsetning fordi publikum gispet og skrek fordi de så Tristan brekke armen til Werner.

En av vaktene slo Tristan i bakhodet med kanten av en stor cymbal fordi Tristan løftet en gitarforsterker og bar den i retning av Werner, som lå hjelpeløs på scenegulvet.

Publikum stormet mot utgangene fordi blodet til Tristan fosset ut over scenegulvet. Flere medlemmer av publikum mistet fotfestet fordi andre medlemmer av publikum presset dem. De havnet mellom gulvet og føttene til andre medlemmer av publikum fordi de hadde mistet fotfestet.

Utenfor konsertlokalet lo enkelte medlemmer av publikum fordi de hadde kommet seg helskinnet ut. Andre medlemmer av publikum skrek og gråt fordi de hadde venner som fremdeles var inne i konsertlokalet.

Gjestene på uteserveringen like ved så mot konsertlokalet og mumlet til hverandre på grunn av den labile sinnstilstanden til massen som kom stormende ut av konsertlokalet.

Subscribe to Calvin Krogh

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe